[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Pogosta vprašanja


[vc_toggle title=”OBLAČIL PREKO SPLETNE TRGOVINE ŠE NISEM KUPOVALA, KER SEM NAVAJENA OBLAČILA PRED NAKUPOM POMERITI. KAJ MI LAHKO SVETUJETE?” el_class=”sirina-faq”]

Seveda, popolnoma razumem, saj smo si tako zelo različne. Različne postave, različne velikosti, nekaterim ustreza oprijet kroj, druge ste rade bolj »na komot«. Toliko kot imam strank, toliko je različnih želja. In moja naloga je da prisluhnem vašim željam in vam predstavim modele, ki vam bodo kot uliti, ko jih boste oblekli. Če ste v dvomih glede izbire pravega modela in velikosti, me kontaktirajte. Za kontakt kliknite tukaj. Z veseljem se vam posvetim.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”KAKO NAJ IZBEREM PRAVO VELIKOST OBLAČIL?” el_class=”sirina-faq”]

Pri izbiri prave velikosti oblačil si lahko pomagate s tabelo mer, ki je objavljena pod vsakim izdelkom, če se pomaknete nižje po strani navzdol. Predlagam, da se pri izbiri majic, oblek in hlač merite na spodnje perilo. Tako boste naredili najbolj realno izmero. Velikosti oblačil iz naše ponudbe so običajne, kar pomeni, da večini strank ustreza velikost, kot jo sicer nosijo (S = 34/36, M = 38/40, L = 42/44, XL = 46/48, XXL = 50/52, 3XL = 54/56).

[/vc_toggle][vc_toggle title=”ALI LAHKO PLAČAM PO POVZETJU?” el_class=”sirina-faq”]

Plačilo po povzetju je seveda mogoče. V tem primeru v košarici pred zaključkom nakupa izberete možnost »plačilo po povzetju«. Tako boste naročilo plačali poštarju, ki vam bo paket dostavil. Znesek plačila bo prav takšen, kot ste obveščeni ob oddaji naročila, saj vse dodatne provizije, ki jih običajno računa Pošta, krijemo mi.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”KAKŠEN JE STROŠEK POŠILJANJA?” el_class=”sirina-faq”]

Strošek pošiljanja je za območje Slovenije 2,90€. Ob nakupu nad 70€ pa pošiljko prejmete brez stroškov pošiljanja.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”KDAJ BOM NAROČILO PREJELA IN KDO GA DOSTAVI?” el_class=”sirina-faq”]

Rok dobave za posamezno oblačilo, ki ga želite naročiti, je naveden pod okencem, kjer izberete velikost in barvo izdelka. Realni rok dobave je 2 dni za izdelke, ki so na zalogi pri nas in 7-10 dni za izdelke, ki so na zalogi v zunanjem skladišču. Ko vam paket pošljemo, ste o tem obveščeni preko emaila. O dnevu dostave pa vas nato obvesti tudi Pošta, ki vam bo paket dostavila. Če v trenutku dostave paketa niste prisotni na naslovu dostave, vas bo paket še 15 dni čakal v poslovalnici vaše Pošte.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Kaj pa če mi oblačila ne bodo prav?” el_class=”sirina-faq”]

Če se zgodi, da vam naročena oblačila niso prav ali pa vam preprosto ne ustrezajo in se v njih ne počutite dobro, oblačila brez problema lahko vrnete ali zamenjate. Tako menjava kot vračilo sta popolnoma enostavna in brez drobnega tiska.  Vse kar morate storiti je, da pošiljko z artiklom v stanju, kot ste ga prejeli (neoprano in z etiketo), pošljete nazaj na naš naslov: Irena Jurjevec s.p., Okonina 45b, 3333 Ljubno ob Savinji.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”VRAČILO” el_class=”sirina-faq”]

Če želite izdelek vrniti, pošiljko z artiklom v stanju, kot ste ga prejeli (neoprano in z etiketo), pošljete nazaj na naš naslov: Irena Jurjevec s.p., Okonina 45b, 3333 Ljubno ob Savinji. Poleg priložite napisano vašo številko TRR-ja, kamor vam bom takoj po prejemu paketa nakazala vračilo celotne kupnine. O prejemu pošiljke in nakazilu kupnine vas obvestim na vaš email.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”MENJAVA” el_class=”sirina-faq”]

Če želite izdelek menjati, pošiljko z artiklom v stanju, kot ste ga prejeli (neoprano in z etiketo), pošljete nazaj na naš naslov: Irena Jurjevec s.p., Okonina 45b, 3333 Ljubno ob Savinji. Paketu priložite na listu napisano za kateri artikel bi želeli menjati. Ko pošiljko prejmem, vas o tem obvestim in prav tako vas obvestim o roku dobave artikla. Pri menjavi vam dodatnih stroškov poštnine pošiljanja drugega artikla ne računamo.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”KJE LAHKO OBLAČILA IZ VAŠE PONUDBE VIDIM IN POMERIM PRED NAKUPOM?” el_class=”sirina-faq”]

Oblačila iz naše ponudbe lahko pred nakupom tudi pomerite. To posebno ponudbo vam omogočamo kjerkoli v Sloveniji – enostavno, neobvezujoče in brezplačno. Če vas zanima pomerjanje, me kontaktirajte na email irena@papina.si in se bova dogovorili.

[/vc_toggle]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]