[vc_row row_padding_bottom=”50″][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”2794″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

ROK IN NAČIN DOSTAVE NAROČILA:

V kolikor je vaše naročilo oddano do 12. ure na delovni dan in vsebuje izdelke na zalogi (ob izdelku je naveden rok dobave 2 dni) naročilo prejmete že naslednji delovni dan. Razen pri artiklih, ki so v trenutku vašega naročila na zalogi v zunanjem skladišču – v tem primeru vam naročilo dostavimo v roku toliko dni, kot je navedeno ob izdelku. Trudimo se, da je naročen artikel pri stranki v najkrajšem možnem času.

V kolikor ob naročanju izberete Plačilo po predračunu je postopek tak, da lahko oddamo naročilo v obdelavo šele, ko prejmemo plačilo. Ker včasih žal banka rabi tudi kakšen (delovni) dan, da je plačilo vidno na našem računu, vam svetujemo, da nam ob svojem plačilu posredujete bančno potrdilo o plačilu na naš e-naslov irena@papina.si, da bo šlo vaše naročilo najhitreje v obdelavo.

Ob naročilu je pod vsakim artiklom naveden čas dostave. V kolikor naročite artikle z različnim dobavnim rokom, vam naročilo pošljemo v več paketih brez dodatnih stroškov poštnine. Paket vam na dom dostavi Pošta Slovenije, ki vas pred dostavo obvesti o okvirnem času dostave (preko SMS-a ali emaila). V kolikor vas v tistem času ni doma, vas pošiljka še 15 dni čaka na vaši Pošti.

BREZPLAČNA DOSTAVA PRI NAKUPU NAD 70€!

Naročila nad 70€ boste prejeli na svoj naslov popolnoma brezplačno.
Cena dostave za naročila s skupno vrednostjo pod 70€ je 2,90€.

Omogočamo vam več načinov plačila naročila. Izbirate lahko med plačilom po predračunu, preko Paypal računa, s kreditno kartico, GPay ali po povzetju.

V kolikor vam naročenih artiklov iz kakršnega koli razloga ne bomo mogli dostaviti ali pa boste želeli preklicati naročilo, preden bo obdelano vam bomo celoten znesek vrnili na vaš transakcijski račun oz. naredili dobropis v naši trgovini (izbira kupca).

Želimo vam prijetno nakupovanje![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]