Prikazovanje 1–42 od 109 rezultatov

Tunike za močnejše so priljubljen kos garderobe, ker zagotavljajo udobje, poudarijo ženskost in so primerne za vse postave. Različne dolžine tunik za močnejše nam dopuščajo kombinacijo z ostalimi kosi garderobe ali pa jih ob določenih priložnostih nosimo samostojno, kot obleko.

-27%
Original price was: 29,90 €.Current price is: 21,90 €.
-24%
Original price was: 24,90 €.Current price is: 18,90 €.
-20%
Original price was: 29,90 €.Current price is: 23,95 €.
-33%
Original price was: 34,00 €.Current price is: 22,90 €.

Tunike za močnejše za vse priložnosti

Ženske tunike za močnejše so tako priljubljene zaradi kroja in udobja, ki jih nudijo. Kombiniramo jih skoraj k vsem slogom in so primerne za različne situacije – tunike za močnejše za prosti čas, za v službo, za na plažo, elegantne tunike za močnejše za posebne dogodke

Lahko jih nosimo samostojno ali v kombinaciji z drugimi deli garderobe. Tunike za močnejše so priljubljene, ker zagotavljajo udobje, poudarijo ženskost in so primerne za vse postave. Različne dolžine tunik za močnejše nam prepustijo izbiro ali jo nosimo kot kombinacijo z ostalimi kosi garderobe ali pa jih ob določenih priložnostih nosimo samostojno, kot obleko.

S premišljenimi kroji in triki poudarimo ženstvenost

Kreatorji naše blagovne znamke posebno pozornost namenjajo krojem, obliki, barvam in vzorcem tunik za močnejše. Ustvarjamo linijo oblačil za močnejše postave, ki poudarjajo ženstvenost in optično zakrijejo tisto, kar ženske ponavadi želimo skriti.

Na drugi strani pa s premišljenimi detajli poudarimo atribute, ki jih želimo izpostaviti. To dosežemo z razporeditvijo vzorcev, barvnih kombinacij, šivov in krojev. Svetle barve na mestih, ki jih želimo poudariti optično pritegnejo poglede in uporaba temnih barv na mestih, ki jih želimo zakriti sta le dva izmed preprostih trikov za optično ustvarjanje skladnosti.

Naslednji preprosti trik je kombinacija vzorcev in črt, ki nam z navpično ali diagonalno postavitvijo pričarajo občutek vitkejše in višje postave. 

Celotna linija naše ponudbe, ki jo sestavljajo tudi tunike za močnejše postave, sledi tem preprostim trikom.

Zakaj so naše tunike za močnejše postave tako priljubljene?

Tako je naša posebnost mode za močnejše postave prav v domišljeno postavljenih barvnih kombinacijah, vzorcih in krojih. V detajlih je največja čarovnija, zato so tunike za močnejše postave iz naše ponudbe tako priljubljene pri strankah. 

Velikosti tunik

Tunike za močnejše postave iz naše ponudbe so realnih velikosti in so na voljo do konfekcijske številke 54/56, to je do velikosti XXXL. Nekateri kroji tunik za močnejše, ki so zaradi dodanega elastana prilagodljivi v širini, pa so na voljo do velikosti 50/52, to je sicer do velikosti XXL. Ta velikost ustreza tudi nekaterim močnejšim postavam do konfekcijske številke 56, odvisno od strukture postave vsake posameznice.

Vaše zadovoljstvo je naše poslanstvo

V Papini se zavedamo, da toliko kot imamo strank, toliko je tudi različnih postav in želja. In naša naloga je da prisluhnemo vašim željam in vam predstavimo elegantne tunike za močnejše in ostala oblačila, ki vam bodo kot ulita, ko jih boste oblekli.

Če ste v dvomih glede izbire pravega modnega kosa oblačila za močnejše postave, nas kontaktirajte.

Povprašali vas bomopo naslednjih informacijah:

  • Za kakšno priložnost iščete tuniko – za vsak dan, posebne priložnosti, službo, plažo…

  • Katere so vaše barve? Imate raje žive barve ali bolj umirjene, pisane ali enobarvne…

  • Imate mogoče kakšno “pomanjkljivost”, ki bi jo radi zakrili z oblačili? Jaz po navadi rada skrijem kakšen kolobarček okrog trebuha…

  • Kako visoka ste? Imate raje tuniko dolžine do bokov ali čez boke.

  • Iz kakšnega materiala si želite, da je tunika? Na voljo imamo bombažne, viskozne in umetne materiale. Vsi materiali so izbrani premišljeno z največjo skrbjo do koži prijaznih tkanin in tkanin, ki dihajo.

Na podlagi vaših informacij pripravimo in vam pošljemo tunike – izbor slik, primernih za vašo postavo.

Prav tako pa vse artikle, ki v naši spletni trgovini sestavljajo modo za močnejše postave, pred nakupom lahko tudi pomerite. To posebno ponudbo vam omogočamo kjerkoli v Sloveniji – enostavno, neobvezujoče in brezplačno pomerjanje oblačil za močnejše postave. Če vas torej zanima pomerjanje oblačil ali svetovanje glede izbire v kategoriji moda za močnejše, vas vabimo, da nas kontaktirajte na email irena@papina.si in se bomo dogovorili.

Tunike za močnejše iz naše ponudbe so izdelane v omejeni količini

Na tekmovanju spletnih trgovin smo prejeli nagrado za najboljšo spletno trgovino v kategoriji oblačila.

To pomeni, da ne gre za masovno proizvodnjo oblačil. Prav tako je veliko modelov iz naše ponudbe izdelanih z unikatno postavitvijo vzorcev – odvisno od modela. Kolekcija se menja dvakrat letno in sicer spomladansko – polenta kolekcija in jesensko – zimska kolekcija. Naše stalne stranke že vedo, da je potrebno z nakupom najbolj atraktivnih modelov ženskih tunik za močnejše pohiteti, saj je atraktivna moda za močnejše postave težje dosegljiva in ima veliko povpraševanja.  

Ob posebnih dnevih, ki jih zaznamujejo naši uspehi, obletnice ali pomembni dogodki, pripravimo ugodne ponudbe in popuste ter vam s tem omogočimo ugoden nakup tunik za močnejše. O naših popustih in posebnih ponudbah vas obveščamo preko email novičk in objav na družabnih medijih. Prijava na email novičke je enostavna in brezplačna. Če se na novičke še niste prijavili, vas vabimo, da se čimprej prijavite in si s tem zagotovite, da boste o popustih in možnosti ugodnega nakupa mode za močnejše obveščeni med prvimi. Moda za močnejše postave je torej lahko kvalitetna in poceni, le odkriti nas morate. In če berete te vrstice, ste na pravem naslovu. V Papini najdete kvalitetne ženske tunike za močnejše in ostala oblačila za močnejše postave po ugodni ceni.

Vaše zadovoljstvo je naše poslanstvo

Spletna trgovina z ženskimi oblačili Papina je zavezana poslanstvu trgu ponuditi najboljše. Zato je kvalitetna ponudba ženskih oblačil za močnejše postave in zadovoljstvo strank pri nas na prvem mestu.

Na tekmovanju spletnih trgovin smo prejeli nagrado za najboljšo spletno trgovino v kategoriji oblačila.

Priznanje smo prejeli tako iz strani strokovne komisije, ki ocenjuje spletne trgovine kot tudi iz strani strank, ki ocenjujejo nakup oblačil v spletni trgovini ter zadovoljstvo z izdelki.  

To potrjujejo tudi številna mnenja naših strank. Preko 700 mnenj strank si lahko preberete na tej povezavi: https://www.certifiedshop.com/si/trgovina/2278/papinasi

Veseli nas, da je več kot 96% ocen strank ocenjenih z najvišjo oceno. 

Najpogostejši odzivi na našo ponudbo, ki zajema oblačila za močnejše postave se glasi:

"

»Končno sem odkrila, da obstaja tudi trgovina z oblačili za močnejše postave, ki so cenovno ugodna in kvalitetna. Kroji so odlični, prav tako barve in vzorci. Redno se vračam v Papino in jo priporočam tudi mojim prijateljicam in sodelavkam«

"

»Sem močnejše postave in zelo težko najdem tunike, ki bi mi resnično ustrezale na mojo postavo. V Papini sem do sedaj kupil štiri tunike za močnejše postave in jih moram res pohvalit. Zelo lepe, kvalitetne, udobne za nosit in še kakšen kilogramček zakrijejo.«