Oblačila za močnejše postave

Oblačila za močnejše iz naše ponudbe

Naša moda za močnejše postave trgu ponuja obleke za močnejše, tunike za močnejše, majice za močnejše, krila za močnejše, jakne za močnejše in hlače za močnejše.

Zožaj izbor:  Zožaj izbor:

Kreatorji naše blagovne znamke posebno pozornost namenjajo krojem, obliki, barvam in vzorcem oblačil za močnejše.

Ustvarjamo linijo oblačil za močnejše postave, ki poudarjajo ženstvenost in oblacila za mocnejse optično zakrijejo tisto, kar ženske ponavadi želimo skriti. Na drugi strani pa s premišljenimi detajli poudarjajo atribute, ki jih želimo izpostaviti. To dosežemo z razporeditvijo vzorcev, barvnih kombinacij, šivov in krojev. Svetle barve na mestih, ki jih želimo poudariti optično pritegnejo poglede in uporaba temnih barv na mestih, ki jih želimo zakriti sta le dva izmed preprostih trikov za optično ustvarjanje skladnosti. 

Naslednji preprosti trik je kombinacija vzorcev in črt, ki nam z navpično ali diagonalno postavitvijo pričarajo občutek vitkejše in višje postave

Celotna linija naše ponudbe, ki jo sestavljajo tudi oblačila za močnejše postave, sledi tem preprostim trikom.

Kakšno posebnost skriva naša moda za močnejše postave?

Tako je naša posebnost mode za močnejše postave prav v domišljeno postavljenih barvnih kombinacijah, vzorcih in krojih. Moda za močnejše pridobi na atraktivnosti prav ob uporabi detajlov. V detajlih je največja čarovnija, zato ni potrebe, da so oblačila za močnejše postave ohlapna in brez oblike. 

Oblačila za močnejše postave – velikosti

Oblačila za močnejše postave iz naše ponudbe so realnih velikosti in so na voljo do konfekcijske številke 54/56, to je do velikosti XXXL. Nekateri kroji oblačil za močnejše, ki so zaradi dodanega elastana prilagodljivi v širini, pa so na voljo do velikosti 50/52, to je sicer do velikosti XXL. Ta velikost ustreza tudi nekaterim močnejšim postavam do konfekcijske številke 56, odvisno od strukture postave vsake posameznice.

V Papini se zavedamo, da toliko kot imamo strank, toliko je tudi različnih postav in želja. In naša naloga je, da prisluhnemo vašim željam in vam predstavimo oblačila za močnejše, ki vam bodo kot ulita, ko jih boste oblekli.

Če ste v dvomih glede izbire pravega modnega kosa oblačila za močnejše postave, nas kontaktirajte.

Povprašali vas bomo po naslednjih informacijah:

moda za močnejše

 

Na poslagi vaših informacij pripravimo in vam pošljem izbor slikic oblačil, primernih za vašo postavo. 

Prav tako pa vse artikle, ki v naši spletni trgovini sestavljajo modo za močnejše postave, pred nakupom lahko tudi pomerite. To posebno ponudbo vam omogočamo kjerkoli v Sloveniji – enostavno, neobvezujoče in brezplačno pomerjanje oblačil za močnejše postave. Če vas torej zanima pomerjanje oblačil ali svetovanje glede izbire v kategoriji moda za močnejše, vas vabimo, da nas kontaktirajte na email irena@papina.si in se bomo dogovorili.

Vedno atraktivna kolekcija

Moda za močnejše iz naše ponudbe je izdelana v omejeni količini. To pomeni, da ne gre za masovno proizvodnjo oblačil. Prav tako je veliko modelov iz naše ponudbe izdelanih z unikatno postavitvijo vzorcev – odvisno od modela. Kolekcija se menja dvakrat letno in sicer spomladansko – polenta kolekcija in jesensko – zimska kolekcija. Naše stalne stranke že vedo, da je potrebno z nakupom najbolj atraktivnih modelov ženskih oblačil pohiteti, saj je atraktivna moda za močnejše postave težje dosegljiva in ima veliko povpraševanja.  

Ob posebnih dnevih, ki jih zaznamujejo naši uspehi, obletnice ali pomembni dogodki, pripravimo ugodne ponudbe in popuste ter vam s tem omogočimo ugoden nakup oblačil za močnejše. O naših popustih in posebnih ponudbah vas obveščamo preko email novičk in objav na družabnih medijih. Prijava na email novičke je enostavna in brezplačna. Če se na novičke še niste prijavili, vas vabimo, da se čimprej prijavite in si s tem zagotovite, da boste o popustih in možnosti ugodnega nakupa mode za močnejše obveščeni med prvimi. Moda za močnejše postave je torej lahko kvalitetna in poceni, le odkriti nas morate. In če berete te vrstice, ste na pravem naslovu. V Papini najdete kvalitetna ženska oblačila za močnejše postave po ugodni ceni.

Vaše zadovoljstvo je naše poslanstvo

Spletna trgovina z ženskimi oblačili Papina je zavezana poslanstvu trgu ponuditi najboljše. Zato je kvalitetna ponudba ženskih oblačil za močnejše postave in zadovoljstvo strank pri nas na prvem mestu.

Na tekmovanju spletnih trgovin smo prejeli nagrado za najboljšo spletno trgovino v kategoriji oblačila.

Priznanje smo prejeli tako iz strani strokovne komisije, ki ocenjuje spletne trgovine kot tudi iz strani strank, ki ocenjujejo nakup oblačil v spletni trgovini ter zadovoljstvo z izdelki. 

To potrjujejo tudi številna mnenja naših strank. Preko 700 mnenj strank si lahko preberete na tej povezavi: https://www.certifiedshop.com/si/trgovina/2278/papinasi.

Veseli nas, da je več kot 96% ocen strank ocenjenih z najvišjo oceno.

Najpogostejši odzivi na našo ponudbo, ki zajema oblačila za močnejše postave se glasi:

»Končno sem odkrila, da obstaja tudi trgovina z oblačili za močnejše postave, ki so cenovno ugodna in kvalitetna. Kroji so odlični, prav tako barve in vzorci. Redno se vračam v Papino in jo priporočam tudi mojim prijateljicam in sodelavkam«

»Vsa oblačila za močnejše postave, ki sem jih kupila v Papini, so mi kot ulita. Odlična kvaliteta. Pohvale«

Ta izdelek ste pravkar naložili v košarico:

Call Now Button