Obleke za močnejše

Iščete obleke za močnejše postave, mogoče elegantne obleke za močnejše ali pa poletne obleke za močnejše? Potem ste na pravem naslovu.

Spletna trgovina Papina v izboru različnih oblačil ponuja tudi skrbno izbrano kategorijo, ki vključuje obleke za močnejše postave. 

Zožaj izbor:  Zožaj izbor:

Če je nekoč veljalo, da so ženske močnejših postav izbirale predvsem oblačila v črni barvi, ohlapnih krojev, pa smo danes to prepričanje presegli.

Kreatorji naše blagovne znamke posebno pozornost namenjajo krojem, obliki, barvam in vzorcem oblek za močnejše. Ustvarjamo linijo oblek za močnejše postave, ki poudarjajo ženstvenost in optično zakrijejo tisto, kar ženske ponavadi želimo skriti.

Na drugi strani pa s premišljenimi detajli poudarjajo atribute, ki jih želimo izpostaviti. To dosežemo z razporeditvijo vzorcev, barvnih kombinacij, šivov in krojev. Svetle barve na mestih, ki jih želimo poudariti optično pritegnejo poglede in uporaba temnih barv na mestih, ki jih želimo zakriti sta le dva izmed preprostih trikov za optično ustvarjanje skladnosti. 

Naslednji preprosti trik je kombinacija vzorcev in črt, ki nam z navpičnooblacila za mocnejse postave ali diagonalno postavitvijo pričarajo občutek vitkejše in višje postave. 

Celotna linija naše ponudbe, ki jo sestavljajo tudi obleke za močnejše postave, sledi tem preprostim trikom. Tako je naša posebnost mode za močnejše postave prav v domišljeno postavljenih barvnih kombinacijah, vzorcih in krojih. V detajlih je največja čarovnija, zato so obleke za močnejše postave iz naše ponudbe tako priljubljene pri strankah. 

Velikosti oblek za močnejše

Obleke za močnejše postave iz naše ponudbe so realnih velikosti in so na voljo do konfekcijske številke 54/56, to je do velikosti XXXL. Nekateri kroji oblek za močnejše, ki so zaradi dodanega elastana prilagodljivi v širini, pa so na voljo do velikosti 50/52, to je sicer do velikosti XXL. Ta velikost ustreza tudi nekaterim močnejšim postavam do konfekcijske številke 56, odvisno od strukture postave vsake posameznice.

Osebni pristop je naša prednost

V Papini se zavedamo, da toliko kot imamo strank, toliko je tudi različnih postav in želja. In naša naloga je da prisluhnemo vašim željam in vam predstavimo obleke za močnejše in ostala oblačila, ki vam bodo kot ulita, ko jih boste oblekli. Če ste v dvomih glede izbire pravega modnega kosa obleke za močnejše postave, nas kontaktirajte.

Povprašali vas bomo po naslednjih informacijah:

  • Za kakšno priložnost iščete obleke – obleke za vsak dan, elegantne obleke za močnejše, obleke za službo, poletne obleke za močnejše…
  • Katere so vaše barve? Imate raje žive barve ali bolj umirjene, pisane ali enobarvne…
  • Imate mogoče kakšno “pomanjkljivost”, ki bi jo radi zakrili z obleko? Jaz po navadi rada skrijem kakšen kolobarček okrog trebuha…
  • Kako visoka ste? Imate raje dolžino obleke do kolen ali pod koleni?
  • Iz kakšnega materiala si želite imeti obleko? Na voljo imamo bombažne, viskozne in umetne materiale. Vsi materiali so izbrani premišljeno z največjo skrbjo do koži prijaznih tkanin in tkanin, ki dihajo. 

Na podlagi vaših informacij pripravimo in vam pošljem izbor slikc oblek in ostalih oblačil, primernih za vašo postavo. 

Prav tako pa lahko obleke za močnejše postave iz naše ponudbe, pred nakupom tudi pomerite. To posebno ponudbo vam omogočamo kjerkoli v Sloveniji – enostavno, neobvezujoče in brezplačno pomerjanje oblek za močnejše postave.

Če vas torej zanima pomerjanje oblačil ali svetovanje glede izbire v kategoriji obleke za močnejše postave, vas vabimo, da nas kontaktirajte na email irena@papina.si in se bomo dogovorili.

Obleke za močnejše postave so izdelane v omejeni količini

Obleke za močnejše postave iz naše ponudbe so izdelana v omejeni količini. To pomeni, da ne gre za masovno proizvodnjo oblačil. Prav tako je veliko modelov iz naše ponudbe izdelanih z unikatno postavitvijo vzorcev – odvisno od modela. Kolekcija se menja dvakrat letno in sicer spomladansko – polenta kolekcija in jesensko – zimska kolekcija. Naše stalne stranke že vedo, da je potrebno z nakupom najbolj atraktivnih modelov oblek za močnejše pohiteti, saj je atraktivna moda za močnejše postave težje dosegljiva in ima veliko povpraševanja.  

Ob posebnih dnevih, ki jih zaznamujejo naši uspehi, obletnice ali pomembni dogodki, pripravimo ugodne ponudbe in popuste ter vam s tem omogočimo ugoden nakup obleke za močnejše.

O naših popustih in posebnih ponudbah vas obveščamo preko email novičk in objav na družabnih medijih. Prijava na email novičke je enostavna in brezplačna. Če se na novičke še niste prijavili, vas vabimo, da se čimprej prijavite in si s tem zagotovite, da boste o popustih in možnosti ugodnega nakupa mode za močnejše obveščeni med prvimi.

Vaše zadovoljstvo je naše poslanstvo

Spletna trgovina z ženskimi oblačili Papina je zavezana poslanstvu trgu ponuditi najboljše. Zato je kvalitetna ponudba oblek za močnejše postave in zadovoljstvo strank pri nas na prvem mestu. Naše poslanstvo smo do sedaj odlično izpolnjevali, kar nam potrjujejo tudi priznanja. Na tekmovanju spletnih trgovin smo prejeli nagrado za najboljšo spletno trgovino v kategoriji oblačila. Priznanje smo prejeli tako iz strani strokovne komisije, ki ocenjuje spletne trgovine kot tudi iz strani strank, ki ocenjujejo nakup oblačil v spletni trgovini ter zadovoljstvo z izdelki. 

To potrjujejo tudi številna mnenja naših strank. Preko 700 mnenj strank si lahko preberete na tej povezavi: https://www.certifiedshop.com/si/trgovina/2278/papinasi.

Veseli nas, da je več kot 96% ocen strank ocenjenih z najvišjo oceno. Najpogostejši odzivi na našo ponudbo, ki zajema obleke za močnejše postave se glasi:

»Končno sem odkrila, da obstaja tudi trgovina z oblačili za močnejše postave, ki so cenovno ugodna in kvalitetna. Kroji so odlični, prav tako barve in vzorci. Redno se vračam v Papino in jo priporočam tudi mojim prijateljicam in sodelavkam«

“Naročena obleka mi je ravno prav, mi dobro pristaja in se v njej zelo dobro počutim, ker je lahka in primerna za veliko priložnosti. Edino kar me je skrbelo, je bilo če bo primerna zame , ker sem močnejše postave, pa se prav lepo prilega moji postavi. Še enkrat hvala in bom tudi v prihodnje ostala vaš kupec.”

“Obleke so čudovite! Sem jih že začela nosit in vsi so pohvalili, kako so lepe in kako pristajajo tudi moji malce močnejši postavi.”

Dobrodošli v Papini, spletna trgovina kjer v izbrani ponudbi najdete obleke za močnejše postave in ostala oblačila za močnejše. Papina.si vas pričakuje.

Veseli bomo vašega obiska in obljubimo vam, da se bomo potrudili in vam pripravili odlično nakupno izkušnjo o kateri boste z veseljem povedali tudi vašim prijateljicam in sodelavkam.

Ta izdelek ste pravkar naložili v košarico:

Call Now Button